fbpx
Πως να επιλέξεις τον σκύλο που σου ταιριάζει
Πριν από 2 μήνες

4 Tips για να επιλέξεις τον σκύλο που σου ταιριάζει.

Κάθε μέρα είναι μια καλή μέρα για να αποφασίσετε να πάρετε ένα σκύλο. Τι να μην αγαπάς στα σκυλιά; Είναι φιλικοί, αγαπησιάρικοι, πιστοί και σας κάνουν πολύ χαρούμενους. Ο καθένας πρέπει να έχει ένα σκυλάκι φίλο στη ζωή του.

Το μόνο πράγμα ως απορία είναι, τι είδους σκυλί να πάρει; Και, παίρνετε ένα ημίαιμο ή ένα καθαρόαιμο; Είμαστε υποστηρικτές της διάσωσης εγκαταλελειμμένων σκύλων, φυσικά, αλλά αυτές τις μέρες μπορείτε να πάρετε και εγκαταλελειμμένα καθαρόαιμα σκυλιά στα καταφύγια, επίσης.

Εδώ είναι τέσσερις συμβουλές για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο σκύλο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πριν βγείτε έξω και πάρετε ένα σκυλί, πρέπει να σκεφτείτε τους περιορισμούς του χρόνου σας. Είστε πάντα έξω και εργάζεστε για πολλές ώρες; Ή εργάζεστε από το σπίτι ή περνάτε πολύ χρόνο εκεί;

Αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ σημαντικά στην επιλογή του τύπου σκύλου που παίρνετε. Εάν βρίσκεστε σε μια συνεχή κατάσταση χάους, ένα σκυλί που είναι υψηλής συντήρησης και χρειάζεται σωρούς άσκησης μπορεί να μην είναι βολικό. Συζητήστε με έναν ειδικό (και συμβουλευτείτε τη Breedopedia της PetMD) για την καλύτερη φυλή για εσάς.

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ

Ένα μικρό κουτάβι μπορεί να είναι αξιολάτρευτο, αλλά αν δεν έχετε το χρόνο ή την τάση να τείνετε στις ανάγκες του κουταβιού σας, προτείνουμε να κοιτάξετε ένα παλαιότερο σκυλί για υιοθεσία.

Τα μεγάλα σκυλιά δεν είναι μόνο πιο πιθανό να έχουν εκπαιδευτεί στο σπίτι, αλλά είναι αγάπης, φιλικά, πιστά και όχι τόσο εκνευρισμένα ή γρήγορα όπως τα μικρά κουτάβια.

 ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Η κατοικία σας (ή η έλλειψη) θα διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στην επιλογή μιας κατάλληλης φυλής.

Ορισμένα μικρά σκυλιά χρειάζονται αρκετή άσκηση, ενώ άλλα όχι. Ένας μικρός χώρος μπορεί συχνά να στο να βαριέται το σκυλί. Και ακόμη και με ένα μεγάλο χώρο, μερικά σκυλιά χρειάζονται ένα νήμα για να παίξουν μέσα ενώ είστε μακριά. Κάντε την έρευνά σας και κάνετε ερωτήσεις προτού επιλέξετε τον νέο σας φίλο;

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΑΝΑΔΟΤΗ

Έτσι, έχετε κάνει μια μικρή έρευνα, κάποια μεγάλη αυτο-εξέταση, και έχετε την καρδιά σας στην τέλεια φυλή σκυλιών για σας. Τώρα είναι μακριά σε κάθε παλιό κτηνοτρόφο, σωστά; Λανθασμένος! Υπάρχουν ορισμένοι ασυνείδητοι άνθρωποι εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να παραδώσουν ένα σκυλί με ελαττώματα και εξίσου κακό, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν κουτάβια μύλους.

Αυτά είναι τα τρομερά σημεία όπου τα σκυλιά δεν έχουν καμιά σχέση με την ευημερία των γονιών ή την ευημερία των κουταβιών, ειδικά εκείνων που θεωρούνται ατελείς.Θα πρέπει να είναι σε θέση να σας παραπέμψουν σε υπεύθυνο κτηνοτρόφο. Θυμηθείτε, όχι μόνο θέλετε να έχετε ένα υπέροχο κουτάβι, θέλετε να είστε βέβαιοι ότι το νέο σας κατοικίδιο προέρχεται από ένα σπίτι που ήταν γεμάτο με αγάπη και σεβασμό για όλα τα σκυλιά.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Βγες έξω και πάρε για τον εαυτό σου ένα νέο σκυλί!

0
1+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *