fbpx
Κατοικίδια και τρίχες: Οι Ρομποτικές σκούπες που σου λύνουν τα χέρια
Πριν από 8 μήνες

Κατοικίδια και τρίχες: Οι Ρομποτικές σκούπες που σου λύνουν τα χέρια

Όλοι μας λατρεύουμε τα κατοικίδια μας. Οι στιγμές αγάπης που μας δίνουν είναι αναντικατάστατες. Όμως οι τρίχες στο σπίτι για πολλούς αποτελούν πρόβλημα.

Τα κατοικίδια είναι γνωστό ότι προκαλούν ακαταστασίες. Δεν ενδιαφέρονται για το αν είναι λερωμένα. Αντίθετα σε κάποια μπορεί να τους αρέσει η βρωμιά! Και ειδικά αν κάποιος είναι λιγάκι πιο ¨περίεργος¨με την καθαριότητα, τότε θα αναγκαστεί να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει καθημερινά.

Ε λοιπόν όχι πια! Οι ρομποτικές σκούπες ήρθαν για να μας λύσουν τα χέρια σε αυτό το πρόβλημα.

Τι κάνει τις Ρομποτικές σκούπες κατάλληλες για τις τρίχες από τα κατοικίδια

Όπως τα περισσότερα gadget, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού αγοράσετε ένα ρομπότ σκούπα. Το κύριο μεταξύ αυτών είναι ο τύπος δαπέδων στο σπίτι σας. Σχεδόν όλα τα ρομπότ μπορούν να κυριαρχήσουν σε δάπεδα από σκληρό ξύλο (καθώς και πλαστικοποίηση, πλακάκι). Ένας χώρος διαβίωσης που περιέχει μια ποικιλία δαπέδων ή / και μοκέτας θα αποδειχθεί λίγο πιο δύσκολος για ένα ρομπότ. Σε αυτήν την περίπτωση, σίγουρα θα θέλετε να επιλέξετε ένα μοντέλο με ισχυρή ισχύ αναρρόφησης. Επιπλέον, ως κηδεμόνας κατοικίδιων ζώων, θα χρειαστείτε ένα εξοπλισμένο με βούρτσες που έχουν σχεδιαστεί για να μαζεύουν τα μαλλιά χωρίς να μπερδεύονται.

Μια άλλη σημαντική πτυχή για άτομα με κατοικίδια; Το σύστημα διήθησης. Η αναρρόφηση με την ηλεκτρική σκούπα αναμένεται να μαζέψει σκόνη και βρωμιά. Ένα καλό φίλτρο συλλαμβάνει όλα αυτά και διασφαλίζει ότι μπαίνει στο δοχείο σκόνης του κενού. Πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένα μοντέλα ρομπότ περιέχουν φίλτρα HEPA που μπορούν να πιάσουν ακόμη μικρότερα σωματίδια, οδηγώντας σε καθαρότερο αέρα και καθαρότερο πάτωμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικό εάν ζείτε με πάσχοντα από αλλεργίες.

Θα θέλατε επίσης να λάβετε υπόψη το επίπεδο θορύβου, ειδικά επειδή τα κατοικίδια ζώα σας ενδέχεται να είναι ευαίσθητα. Ορισμένες ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ μπορεί να είναι τόσο δυνατές όσο οι παραδοσιακές ηλεκτρικές σκούπες, ενώ άλλες ακούγονται περισσότερο σαν ανεμιστήρας. Εάν ανησυχείτε ότι ο θόρυβος θα σας ενοχλήσει ή θα ενοχλήσει κατοικίδιό σας, υπάρχουν μοντέλα που σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε την σκούπα για να εκτελείται σε συγκεκριμένες ώρες – όταν εργάζεστε για παράδειγμα. Εντυπωσιακά, μερικές από τις νεότερες και πιο φανταχτερές επιλογές έχουν ακόμη και συνοδευτικές εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την σκούπα από μακριά. Μπορείτε να προγραμματίσετε έναν καθαρισμό, να ελέγξετε την πρόοδο του ρομπότ και ακόμη και να λάβετε υπενθυμίσεις συντήρησης μέσω του τηλεφώνου σας.

Προτάσεις για όλες τις τιμές

Κάποτε η αγορά ρομποτικής σκούπας φάνταζε πολύ δύσκολη. Η τιμή της υψηλή, και δεν είχε φτάσει σε μεγάλα σημεία απόδοσης. Πλέον όμως αυτό δεν ισχύει. Υπάρχουν σε διάφορες τιμές, σκούπες με εξαιρετική απόδοση. Εμείς σας προτείνουμε 3 από αυτές για να διαλέξετε.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential

H ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential προσφέρει μεγάλη δύναμη αναρρόφησης και δυνατότητα τέλειου καθαρισμού του χώρου.

O κομψός σχεδιασμός της σε συνδυασμό με την εκπληκτική της μπαταρία της κάνει μια πρώτης τάξεως επιλογή. Διαθέτει αισθητήρα λέιζερ τοποθετημένο στο κέντρο της συσκευής και δεξαμενή σκόνης που προσφέρει μέγιστη χωρητικότητα 420 ml.

Διαθέτει επίσης δεξαμενή νερού 200 ml για σφουγγάρισμα και αφού όλα τα δάπεδα δεν είναι ίδια, μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα του νερού επιλέγοντας από 3 επίπεδα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τιμή της, την καθιστούνε μια τέλεια επιλογή που θα καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

Xiaomi Mi Robot Vacuum White

Η Xiaomi Mi Robot είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αυτόματης χαρτογράφησης εσωτερικού χώρου και 12 αισθητήρες για αποτελεσματικό καθαρισμό.

Επίσης, μπορεί να ελεγχθεί απομακρυσμένα μέσω του app της Xiaomi.

Με κάλυψη έως 100m², αυτονομία 2.5 ωρών και δυνατότητα αυτόματης επιστροφής στη βάση φόρτισης, είναι ιδανική για να συντηρεί το χώρο καθαρό, αυτοματοποιημένα.

Η τιμή της προσιτή, και ανταποκρίνετε πλήρως στις ανάγκες σας.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P Black

Ας δούμε λοιπόν και την ναβαρχίδα της κατηγορίας

Η Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P είναι η σκούπα-ρομπότ που προσφέρει 3 λειτουργίες καθαρισμού: ηλεκτρικό σκούπισμα, σφουγγάρισμα και συνδυασμό των δύο, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για το πάτωμά.

Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, παρέχει αποτελεσματικό σφουγγάρισμα σαν να το κάνετε με το χέρι, με εξυπνο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, με προστασία πατώματος, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, ακριβής σχεδιασμός διαδρομής ενώ διαθέτει και έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS

Η Mi Robot Vacuum Mo Pro είναι εξοπλισμένη με έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής απόδοσης που παρέχει ομαλή ισχύ αναρρόφησης μέχρι 2100 Pa και απορροφά πλήρως τη σκόνη.

Νέος σχεδιασμός 2-σε-1, με ενσωματωμένο δοχείο σκόνης και νερού. Ο προσεκτικός σχεδιασμός επιτρέπει την ταυτόχρονη συλλογή σκόνης και ρύπων κατά το καθάρισμα του πατώματος, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα.

Ταχύτερη χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο. Πανίσχυρες τετραπύρηνες επιδόσεις.

Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Cortex-A7, σε συνδυασμό με τον διπύρηνο επεξεργαστή εικόνας Mali400 προσφέρει αξιόλογη υπολογιστική ισχύ. Ο αλγόριθμος SLAM 161 συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες από αισθητήρες, χαρτογραφώντας τον χώρο σε πραγματικό χρόνο. Αποτελεσματικότερος, εξυπνότερος καθαρισμός.

Αλλαγή σημείου σάρωσης

Μπορούν να καθοριστούν εικονικοί τοίχοι ή μια απαγορευμένη περιοχή. Δυνατότητα καθορισμού εικονικών τοίχων χωρίς πρόσθετα αξεσουάρ.

Εφόσον υπάρχει ανάγκη να παραλειφθούν συγκεκριμένες περιοχές ή να γίνουν μη προσβάσιμες, η Mi Robot Vacuum Mop Pro θα μάθει να τις παρακάμπτει.

Ξεπερνά εμπόδια έως 2 εκατοστά

Συνεχίζει να καθαρίζει από το σημείο που διέκοψε, αυτόματη επιστροφή στον φορτιστή  Αυτονομία μπαταρίας 110 λεπτά. Καθαρίζει έως 180m² σαρωμένης περιοχής.  Εύκολη συναρμολόγηση, και απλή αντικατάσταση ανταλλακτικών. Φορτιστής και βάση με υπέρυθρο αισθητήρα.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε μιλάμε για την πιο ισχυρή Ρομποτική σκούπα από αυτές που αναφέραμε. Φυσικά η τιμή της πάει αντίστοιχα με αυτά που προσφέρει.

Μπορεί να μην είναι οικονομικά προσιτή για όλους, αλλά όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα, θα μείνει ενθουσιασμένος με τις δυνατότητές της, και με την αποτελεσματικότητά της.

1
0

1 comments

 1. ΜΑΧΗ

  Την εχω πάρει.Σώθηκα!!Ειναι τέλεια,δεν εχω ξαναδει το πάτωμα μου πιο καθαρό.Εκτος απο αυτό ειναι απόλαυση να κάθεσαι και αυτη να κάνει τις δουλειες σου.

  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Members
 • Active
 • New
 • Online
 • Groups
 • Active
 • Newest